Wanneer u op een professionele manier met voedselbereiding omgaat heeft u te maken met allerlei wet- en regelgeving. Hierin staat voedselveiligheid voorop. Werkt u wel volgens de juiste spelregels. Levert u wel voedselveilige producten? Hoe voorkomt u bestuurlijke boetes na een inspectie door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA)? Allemaal belangrijke vragen.

Door veranderingen in het overheidsbeleid is het nog belangrijker geworden te zorgen voor een adequate HACCP-aanpak. Dit maakt het voor uw bedrijf een steeds grotere uitdaging om constant te voldoen aan al deze wet- en regelgeving.
Micro-Analyse Zeeland biedt u een compleet pakket aan, waarmee u verzekerd bent van de hoogst mogelijke kwaliteit op het gebied van voedselveiligheid binnen uw organisatie.
Door bij u op locatie HACCP-audits uit te voeren houdt u zicht op uw organisatie. Aan de hand van de voor u geldende wetgeving, beoordelen wij uw bedrijf of instelling.
Volgens ons principe ‘’Signaleren & Adviseren’’ worden onze inspecties op een prettige en informatieve manier uitgevoerd.

De volgende onderwerpen worden tijdens onze audits behandeld:
          - Inrichtingseisen
          - Staat van onderhoud
          - Temperatuurmetingen
          - Hygiëne checks
          - Bedrijfshygiëne
          - Persoonlijke hygiëne
          - Luchtmetingen
          - Visuele beoordelingen
          - Implementatie van de allergenen wetgeving
          - Registratie verplichtingen

Al deze onderdelen moeten tot een voedselveilig eindproduct leiden. Onderdeel van onze totaal-aanpak is dat tevens producten kunnen worden bemonsterd voor microbiologisch onderzoek in ons eigen laboratorium.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf! Door samenwerking kan de kwaliteit naar een hoger niveau worden gebracht.